• harten-jacqueline
  • ijstaart-jacqueline
  • macarrone-francia
  • nootjes-caramel

MEESTERS IN IJSBEREIDING

SVH-MeesterijsbereiderJACQUELINE VIERDE VROUWELIJKE SVH MEESTERIJSBEREIDER

De titel SVH Meesterijsbereider is de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van het bereiden van ijs in Nederland. Dragers van deze titel hebben tijdens een meesterproef aangetoond dat zij beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden op hun vakgebied.
Jacqueline Hilders draagt deze prestigieuze titel sinds 2012. Zij is de vierde vrouwelijke SVH Meesterijsbereider in Nederland. En meesterschap is zeldzaam als je bedenkt dat er in Nederland maar 30 SVH Meesterijsbereiders zijn. Vakmensen die het hoogst haalbare in hun carrière hebben bereikt. Een bijzondere titel waar men trots op kan zijn!

De kroon op ons werk!

WAT HOUDT HET MEESTERSCHAP IN

SvH meesterijsbereiderEen uitgebreid onderzoek door een deskundige commissie bepaalt of iemand kan worden toegelaten tot de meesterproef. Om de titel te behalen moet men zich gedurende langere tijd hebben bewezen op zijn of haar vakgebied.

SVH Meesterijsbereiders behoren tot de absolute top van Nederland. Hun passie voor het bereiden van ijs is terug te zien in hun enthousiasme en de topkwaliteit van hun producten. De titel is een keurmerk geworden, een begrip, en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca.

De titel van SVH Meesterijsbereider is de hoogste titel
die een ambachtelijk ijsbereider kan behalen.

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over de SVH meestertitels, kijk dan op www.svhmeestertitels.nl

Jacqueline Hilders | Meesterijsbereider SVH